کارآفرینی تکنفره

مشاوره کسب و کار کوچک

کارآفرینی تکنفره

مشاوره کسب و کار کوچک

🦭 آدمهای متفاوت، کسب و کار متفاوت 🦭
آموزش کاربازی، برنامه ریزی، اجرا، ثمربخشی، برای مدیران کسب و کارهای کوچک، خانگی، آنلاین، افراد با سیمپیچی مغز متفاوت و افراد با چالش سلامتی.

۲۳ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

انواع اضطراب

نگرانی‌ها و ترس‌های ما در زندگی باعث می‌شود در مقابل بسیاری از خطرات ایمن بمانیم؛ اما گاهی این نگرانی و ترس تا حدی افزایش پیدا می‌کند که در زندگی روزمره ما مشکل ایجاد شده و نتوانیم از چالش‌ها به سلامت عبور کنیم. این‌جاست که حرف از اضطراب و استرس پیش می‌آید.

 

 

اختلال اضطراب فراگیر یا منتشر

 

 

نگرانی غیر قابل کنترل در موقعیت‌های عادی زندگی نشانه اصلی اختلال اضطراب فراگیر است؛ بنابراین، گاهی این نوع اضطراب را حتی در شرایطی می‌بینیم که اصلاً جایی برای نگرانی و اضطراب نیست و حتی خودمان نیز می‌دانیم که دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. این نگرانی غیر واقعی در روابط و زندگی روزمره مشکل ایجاد می‌کند. اختلال اضطراب فراگیر معمولا در بازه سنی 35 تا 59 سالگی رخ می‌دهد و زنان را بیشتر از مردان درگیر می‌کند.

 

 

اختلال پانیک

 

 

پانیک یا حمله هراس مجموعه‌ای از حملات مکرر و ناگهانی از ترس و هراس است که می‌تواند بر اثر اتفاقات ساده و تکراری رخ دهد. تنگی نفس و تپش قلب از ویژگی‌های آن بوده و گاهی با اختلالات دیگری مانند افسردگی یا اضطراب اجتماعی همراه است. سنین 20 تا 30 سالگی بیشتر از سنین دیگر، زمان رایج برای حملات پانیک هستند.

 

 

 

اختلال اضطراب اجتماعی (فوبی اجتماعی)

 

 

اختلال اضطراب اجتماعی در موقعیت­‌های اجتماعی روزمره اتفاق می‌افتد و شامل ترس ما از مورد توجه یا قضاوت دیگران قرار گرفتن است. این ترس باعث شرمندگی شدید ما و تمایل به دوری از موقعیت‌های پر جمعیت می‌شود. فوبیای اجتماعی به زندگی روزمره، کار و تحصیل آسیب می‌زند.

 

 

فوبیا

 

 

فوبیا ترسی غیرواقعی، شدید و طولانی مدت از یک جسم، شخص، حیوان یا موقعیت خاص است که در زمان مواجهه با این موارد دچار ترس و اضطراب شدید می‌شویم. ممکن است برخی فوبیاها به گونه‌ای باشند که بتوانیم از عامل آن دوری کنیم مانند ترس از گربه یا حفره‌های نامرتب؛ اما فوبیا‌هایی مانند ارتفاع، رانندگی یا تنگناهراسی می‌تواند در زندگی روزمره ما اختلال ایجاد کند.

 

 

آگورافوبیا

 

 

آگورافوبیا یا گذرهراسی اغلب خود را با ترس از ترک محیط امن مانند خانه نشان می‌دهد. در این مورد ممکن است سال‌ها از ترک خانه خود هراس داشته باشیم و نتوانیم به مکان‌های عمومی شلوغ یا در حالت شدیدتر، به یک مکان خلوت دیگر برویم؛ چرا که ترس از رویارویی احتمالی با جمعیت همراه ماست.

 

 

اختلال لالی انتخابی

 

 

موتیسم یا لالی انتخابی در کودکان دیده می‌شود و به این معناست که کودک در برخی موقعیت‌های اجتماعی خاص دچار سکوت انتخابی می‌شود و در برخی موقعیت‌های دیگر که احساس امنیت دارد، به صورت عادی صحبت می‌کند.

 

 

اختلال اضطراب جدایی

 

 

اضطراب جدایی یک مرحله طبیعی از رشد کودک است که در آن کودک معمولا تا زمان 3 سالگی با دور شدن از خانه یا جدا شدن از پدر یا مادر خود، دچار احساس اضطراب و ترس می‌شود. این اضطراب ممکن است بیش از حد طول کشیده و به دوران بزرگسالی نیز برسد که در این صورت به یک اختلال تبدیل می‌شود. اگر در اثر جدایی از همسر یا مادر یا مرگ یکی از عزیزان، دچار ترس و نگرانی بیش از حد شویم به طوری که به عملکرد روزمره ما در طولانی مدت آسیب وارد شود، باید احتمال این را در نظر بگیریم که ممکن است دچار اختلال اضطراب جدایی شده باشیم.

 

 

 

 

 

  • کارآفرینی با بیماری
  • ۰
  • ۰

رهبری به عنوان فرآیند تاثیر گذاری بر دیگران به منظور حداکثر سازی تلاش آنها برای دستیابی به یک هدف مشترک تعریف می شود. این تعریف بر اساس فلسفه رهبری مشارکتی (برخلاف مدل های رهبری موقعیتی یا اقتدارگرا) و بر این مفهوم است که می توان توانایی های رهبری را آموخت ( نه به این باور که رهبران متولد می شوند ، نه ساخته می شوند).

 

از کلمات و عبارات متنوعی برای شرح و توصیف رهبران استفاده می شود . صداقت ، ارتباطات ، داشتن چشم انداز ، حمایتگری ، تصمیم گیری ، تعهد ، فداکاری ، انگیزه ، دانش و شجاعت از جمله کلماتی هستند که اغلب برای شرح رفتارهای رهبران انتخاب می شوند. رهبران اغلب به عنوان کسانی که به دنبال درک و روشن ساختن انتظارات ، احترام گذاشتن به دیگران و تعهد هستند توصیف می شوند.

 

آنها صداقت ، صراحت ، مهربانی ، ادب ، تفکر برد-برد و وفاداری را از خود نشان می دهند. آنها مایلند بازخورد بدهند و بازخور دریافت کنند و اشتباهات خود را بپذیرند.

 

بنابراین ، رهبری مجموعه ای از شایستگی شامل دانش ، مهارت و نگرش است که قابل آموزش و آموختن است. مهم نیست که یک رهبر چقدر شایسته است ، هیچ کس نمی تواند مسئولیت حل همه مشکلات و مسائل یک جامعه را بر عهده بگیرد یا همه منابع و تخصص را برای آن ارائه دهد. افراد بر اساس میزان دانش و مهارت های خود در موقعیت های مختلف در نقش یک رهبر ظاهر می شوند.

 

پیچیدگی مسائلی که جوامع با آن روبرو هستند ، مستلزم آن است که افراد با پیشینه های مختلف ، با دیدگاه ها و مهارت های مختلف ، گرد هم آیند تا در مورد موضوعات مربوط به علایق مشترک خود کار کنند. متخصصان یک موضوع به تنهایی نمی توانند این کار را انجام دهند. این رهبران هستند که باید این توانایی را ایجاد کنند که افراد با علایق گوناگون را در کنار هم قرار دهند ، چشم انداز و اهداف مشترکی را ایجاد کرده و به شیوه ای اخلاقی به نتایج برسند.

 

 

  • کارآفرینی با بیماری
  • ۰
  • ۰

🌀 زندگی برای افرادی که طرز فکر کارآفرینی دارن، افرادی که می خوان در اطرافیان، جامعه کوچیکشون، جامعه بزرگ، در دنیا تغییر ایجاد کنن و اثری بزارن، به طرز بی رحمانه ای کوتاهه...

🌀 این باعث میشه خیلی از کارآفرینها و رویاپردازها اضطراب بالایی رو تجربه کنن. چون می دونن نمیتونن به هرچی که میخوان اونطوری که میخوان برسن. وقت کمه. عمر کوتاهه. دائما مجبورن بین ارزش ها و علائقشون اولویت بندی کنن. روی بعضی از ایده هاشون خط بطلان بکشن و بقیه رو عقب بندازن تا بتونن یه قدم کوچیک بردارن.

 

🌀 اولویت دادن بین ایده ها و ارزش های درونی، واقعا مهارت بالایی می خواد. وگرنه تبدیل به همون فلج اقدام میشه. ناشی از اضطراب زمان!

 

اگه این تجارب رو دارید، بدونید تنها نیستید. بخودتون یاداوری کنید "هیچ وقت، زمان کافی وجود نداره، با همین که هست بساز"

 

 

 

  • کارآفرینی با بیماری
  • ۰
  • ۰

بازاریابی نسلی

👨‍🍼 بازاریابی نسلی خوبه؟

📊 بازاریابی نسلی میگه مخاطب محصولات ما، از نظر تکنولوژی معمولا در یکی از گروههای ایکس (دهه شصت و هفتاد میلادی) و ایگرگ (متولد دهه 80 میلادی) و زد (متولدای 2000) و آلفا (خیلی جدیدا) هست. بعد میاد ویژگی های هر نسلی رو بیان می کنه و میگه تبلیغاتتون مختص اون ویژگیها باشه. مثلا نسل آلفا دیگه حوصله ویدیوی 2 دقیقه ای هم نداره.

 

 

🙄 اما میخواستم اینو بگم که این نسل بازیا مال فرهنگ ما نیست. بعنوان ویژگی های مخاطبینتون، سن، ویژگی های شخصیتی، تمایلات، تحصیل و تجربه رو در نظر بگیرید اما نسل ایکس ایگرگ زد الفا، با سرعت تکنولوژی در ایران خیلی متفاوته. ازشون استفاده نکنید.

 

 

  • کارآفرینی با بیماری
  • ۰
  • ۰

😶 می دونید یکی از  ترفندهای افزایش پروداکتیویتی چیه؟؟؟ بارها و بارها در متون مختلف بهره وری شغلی، بهش اشاره کردن:

 

 

گذاشتن عکس عزیزان روی میز کار!!!! 🤗

 

 

🐶 🧑‍🍼👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👧 بررسی کردن دیدن گذاشتن عکس کسایی که دوستشون دارید، (همسر، فرزند، حیوونای خونگی..) باعث ایجاد محیط مثبت و الهام بخش می شه. و حتی اگه استرس کاری بگیرید، سریعتر آروم میشید و با انگیزه ادامه میدید!

 

 

نمیدونم فرهنگ محیط کاریتون به شکلی هست که بتونید اینکارو بکنید یا نه. ولی حداقل یه نشونه ای ازشون روی میز کارتون بزارید.

 

🧑‍💻 دوستانی که از خونه کار میکنن یا سولوپرنورها، حواسشون به در تعادل نگه داشتن اوکسی توسین هم باشه.

👨‍👩‍👧‍👧 هورمون اوکسیتوسین بر روی ایجاد پیوندهای عاطفی نقش داره. ما آدمارو به تمایلات عمیق اجتماعی و عاطفی سوق میده.

پس اگه کم باشه، خیلی تمایلی به برقراری ارتباط با کسی نداریم. میریم به سمت دوری جویی.


🧟‍♂ اما‌ نکته اینه که برعکسش هم حاکمه. یعنی تنها بودن، خودش باعث کم شدن اکسی توسین میشه! یعنی اگه یه مدت دورکاری و تنها کار کنید، ممکنه دیگه تمایلی به برقراری ارتباطات عاطفی یا اجتماعی قوی با دیگران نداشته باشید. دیگه دلتون نخواد دوست صمیمی داشته باشید یا با هیچ کس پیوند و ارتباط ایجاد کنید... این خودش باز اکسی توسینو کمتر میکنه. ولی ازون طرف احساس خلا شدید می کنید. چون بهرحال موجودی اجتماعی هستید.
 
🦧 پس اگه تنها کار میکنید، یا به دلایلی مثل بیماریهای مزمن به شدت تنهایید، برای در تعادل نگه داشتن اوکسی توسین اینکارارو انجام بدید:


🐇 ۱. ناز و نوازش حیوون خونگی 
🫂 ۲. مشاهده فیلم ها، کلیپ ها و ریلزهای عاطفی و الهام بخش 
🧘‍♀۳. تصویرسازی ارتباطات. تصور کنید با دوستان و عزیزانتون در ارتباطید. حواستون باشه تِم تصویرسازی، مثبت و شاد باشه.
🤱 ۴. خودتونو بغل کنید. اولش احمقانه بنظر‌ میرسه ولی فایده داره. 

 یه عالمه اوکسیتوسین تقدیم به شما 🤍😉
موفق باشید

 

09201239987 مشاور و کوچ کسب و کار آنلاین

 

 

  • کارآفرینی با بیماری
  • ۰
  • ۰

ایده پارتی

🕺💃💃🕺 ایده-پارتی چیه؟

 

 

دوستان یا فامیل که دور هم جمع میشن راجع به بیزینسی که هر کدومشون آرزو دارن راه بندازن، حرف میزنن. بعد چالشو بررسی می کنن. "چه موانعی هست که تا حالا راه ننداختی؟" موانع رو میشناسن و هرکدوم برای رفع اون مانع، ایده ارائه می دن.

 

 

🤩 توی این ایده-پارتیا گاهی وقتا به شکل معجزه اسایی، همه چالش های خیلی بزرگ بسرعت حل میشه.

 

مثلا یکی میگه "نتونستم راه بندازم چون فلان تجهیزاتو ندارم"، اون یکی میگه "اتفاقا همسایه ما این تجهیزاتو داره و توی انباری ما گذاشته خاک می خوره" ... میگه "آخه روابط عمومیم افتضاحه، حرف زدنم خوب نیست، نمیتونم جواب مشتری بدم"، اون یکی جواب میده "اتفاقا من دارم تمرین فن بیان میکنم، از خدامه یه مدت با غریبه ها و مشتری ها حرف بزنم مهارتمو پرورش بدم"...

 

 

نیاز نیست هدف از گردهماییتون دقیقا این باشه، یه وقتایی که دور هم بودید این بازیو انجام بدید. واقعا هیجان انگیزو باور نکردنیه...

 

 

09201239987

کانالمون در بله: @shadakousha

 

 

  • کارآفرینی با بیماری
  • ۰
  • ۰

👂لائوتسه میگه "موفقیت به اندازه ى شکست خطرناک است."

 

🗣 یعنی، چه از پله هاى نردبون بالا بریم، چه ازش پایین بیایم، موقعیتمون متزلزله. فقط وقتی با هر دو پا چسبیدیم زمین، مى تونیم تعادلمونو حفظ کنیم 🌲.

 

🌊 اما بهرحال، هر دوش باحال و سرگرم کنندست. هر دوش هم لازمه. هر دوش هم مدام پیش میاد. شکسست، شکست، شکست، موفقیت، موفقیت، شکست، م، م، م، ش...

 

شکستو دوست داشته باشید. گناه داره🥺. به اندازه موفقیت، در زندگیمون سهم داره...

 

09201239987 کوچینگ و مشاوره کسب و کار کوچک :)

  • کارآفرینی با بیماری
  • ۰
  • ۰

بازاریابی و فروش از حیاتی‌ترین ارکان هر کسب و کار هستند. علی‌رغم ارتباط نزدیکی که این دو مفهوم با یکدیگر دارند، نمی‌توان آن‌ها را یکسان فرض کرد. به خلاصه‌ترین شکل ممکن، بازاریابی نوعی ایجاد آگاهی درباره برند و سازمان است که می‌تواند موجب افزایش فروش شود.

 

در حالی که‌ فروش، به معنای فرایند تبدیل مشتریان بالقوه به مشتریان واقعی است و می‌تواند تمام فعالیت‌های کسب و کار را به سود تبدیل کند.

 

 

  • کارآفرینی با بیماری
  • ۰
  • ۰

🏃‍♀️ بیشتر وقتا راجع به این پست میزارم که چطوری شروع کنیم و انگیزه بدیم به خودمون. 

 

😥 اما یه کار خیلی سخت، متوقف کردن خودمونه!

 

🙄 اینکه بتونیم یک کار لذتبخشی که کم اهمیت و وقتگیر هست رو استاپ کنیم و به کاری که اولویت بالا داره بپردازیم. 

 

مثلا شما برنامه دارید که یه صفحه جدید به سایتتون اضافه کنید. لیست کارهاتون این میشه: ماژول های مورد نیاز اون صفحه، محتوای متنی، محتوای تصویری، کشیدن نقشه چیدمان صفحه، و ترفندهای بهینه سازی. حالا شما میاید از ساخت تصویر شروع می کنید. تصویری که بر مبنای هدفتون بوده رو میسازید اما انقدر ازین کار لذت میبرید که شروع میکنید به تصویر شاخ و برگ دادن، ویرایش های اضافی، افکت، سایه.. 

 

🫣 یادتون میره هدف چیه. یادتون میره که هنوز چهار تا کار بسیار مهم و با اولویت مونده. توی کار غرق میشید. 🏊

 

⏱️ راهکارش چیه؟

برای اینجور کارها، قبل از شروع، تایمر بزارید و فقط در زمان مشخصی اون کارو انجام بدید. اگه تایم تموم شد، میرید سراغ یه کار دیگه و تا وقتی کارهای با اولویت تموم نشده، بر نمیگردید. (احتمالا نیازی هم به برگشت نیست. بخاطر فشار ناشی از تایمر، در تایم مورد نظر تموم میکنید)

 

در مورد تایمر بازی و بلوک بندی یه مقاله خوب دارم. اه خواستید نگاه بندازید:

ترفند مدیریت زمان برای adhd

  • کارآفرینی با بیماری
  • ۰
  • ۰

🔥 هوای گرم و روزای بلند، در کنار سرزندگی و جنب و جوش، با خودش "شرم" هم میاره. 

 

🌞  وقتی کلی کار می کنی و میبینی هنوز خیلییی مونده تا شب شه، اشتباها دچار یه خطای شناختی میشی. فکر میکنی داری کم کاری می کنی!

 

🤽‍♀️ چرا؟ چون هنوز کلی از روز مونده ولی تو دیگه کار بیزینسی نمیکنی! داری استراحت میکنی؟!؟! 

 

🫡 اگه حواسمون نباشه وسواس کاری بدی میاد سراغمون.

 

چیکار‌کنیم؟

 

✏️ وقتی کار بیزینسیمون تموم شد، چک لیستمونو بررسی کنیم و تیک بزنیم... یه نشانه ازینکه به اندازه کافی کار کردیم .

 

🏞 اگه از خونه کار می کنیم، بعد از کار، برای یه مدت بریم بیرون. خریدی، گردشی، کلاسی چیزی. یه نشانه دیگه.

 

🪚 برای بلوکهای غیرکاری و خالی روزانمون، برنامه های جذاب بزاریم. پروژه ساخت کاردستی، یادگیری زبان، یادگیری یه چیز عجیب غریب، دستورات آشپزی جدید، پروژه تغییر دکوراسیون، بازسازی و رنگ وسایل قدیمی، ساخت زیورآلات، تعمیرات ریزه کاری ماشینو لباسو وسایل خونه و...

 

🥳کار بیزینسیمون که تموم میشه، با یه چیز دیگه سرگرم شیم. وگرنه ۱۶، ۱۷ ساعت توی روز کار میکنیمو باز راضی نیستیم.

 

مقالات کوچینگ کسب و کار خانگی

  • کارآفرینی با بیماری