کارآفرینی تکنفره

مشاوره کسب و کار کوچک

کارآفرینی تکنفره

مشاوره کسب و کار کوچک

🦭 آدمهای متفاوت، کسب و کار متفاوت 🦭
آموزش کاربازی، برنامه ریزی، اجرا، ثمربخشی، برای مدیران کسب و کارهای کوچک، خانگی، آنلاین، افراد با سیمپیچی مغز متفاوت و افراد با چالش سلامتی.

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

نیازها و کمک گرفتن

از خودت بپرس:

کدوم نیازهام میتونه توسط خانوادم رفع شه؟

کدوم نیازهام میتونه توسط دوستام رفع شه؟

کدوم نیازهام میتونه توسط دیگران رفع شه؟ (همسایه، استاد، مشاور...)

بهتره برای هر کدوم از این سوالها یه لیست بنویسیم. یه لیست کوتاه ساده. اینکار باعث میشه ما اول خودمون بدونیم چه نیازهایی داریم که قابل برآورده شدن توسط دیگرانه. چون خیلی وقتا همش میخوایم یکی یه کاری برامون انجام بده ولی حتی نمیدونیم اونکاره چی میتونه باشه. پس قدم اول شناخت اون نیازهاست. بعد دسته بندیش می کنیم توی هر کدوم ازینا. کدوم نیازهامو خانوادم میتونن رفع کنن. کدوما رو دوستام؟ کدومارو یکم دور تر ها... نگران رودرواسی و وای زشته وای مگه میشه هم نیستیم. چون بهشون نگفتیم که. فقط توی دفترمون نوشتیم. یه وقت دیدی موقعیتش پیش اومد دیدیم میتونیم درخواست کنیم... انسان اجتماعی یعنی همین. رفع نیازهامون به همدیگه وابستست. ادای مستقلا رو در نیاریم. هنر نیست. تازه میتونیم این لیست نویسی نیازهارو به بقیه هم یاد بدیم. شاید ما هم تونستیم کاری برای رفع نیازهای بقیه انجام بدیم.

  • کارآفرینی با بیماری
  • ۰
  • ۰

خود مراقبتی

تصور کن باید از عزیزترین آدم زندگیت برای یه مدت مراقبت کنی. چیکارا میکنی؟ حواست هست آب بدنش کم نشه، حواست هست بتونه درست و به موقع و کامل بخوابه، حواست هست بدنشو حرکت بده و فعالیت جسمی مناسب داشته باشه، حواست هست با آدمای دیگه در ارتباط باشه و تنها نمونه...

درسته؟

این کارها همون کارهاییه که برای مراقبت از خودت باید انجام بدی! انجام بده. حواست باشه...

تا وقتی این نیازهای پایه رو بدرستی برآورده نمی کنی، نباید بری سراغ کارهای خودمراقبتی دیگه.
نمیتونی عزیزتو از بودن کنار دیگران محروم کنی و بهش آت آشغال بدی بخوره، ولی ازونور ببریش مانیکور پدیکور. تشنه نگهش داری ولی روی صورتش ماسک زیبایی ضد چروک بزاری. کثیف باشه ولی لباس نوی گرون تنش کنی...
اول نیازهای پایه...

 

 

تعیین وقت کوچینگ بیماری مزمن

09201239987

شادا کوشا

  • کارآفرینی با بیماری
  • ۰
  • ۰

مهمترین چالش هایی که مدیران کسب و کاری که به ام اس مبتلا هستند با آن مواجهند و راه حل آنها:

1- ایجاد تعادل بین سلامت، خانواده و کسب وکار

راه حل: مدیریت زمان استراتژیک: اولویت بندی کارها، هدفگذاری واقع گرایانه، اختصاص ساعاتی مشخص اما کوتاه از روز برای کار.

 

2- ارتباطات، نتورکینگ. 

راه حل: استفاده از تکنولوژی. ابزارهای ارتباطی بصری، اتوماتیک کردن فرایندهای بیزینس (مانند پاسخدهی اتوماتیک به سوالهای متداول مشتریان، ربات پشتیبانی، فرآیند فروش کاملا آنلاین و اتوماتیک24 ساعته...) ، همکاری با دستیار مجازی (استخدام افرادی بعنوان همکار یا منشی یا دستیار که بصورت دورکاری خدمات می دهند)، استفاده از هوش مصنوعی. ممکن است دوستانی که با چالش ام اس مواجه هستند از کمک گرفتن فراری باشند. گاهی حتی به استخدام همکار یا کارمند نیز تمایلی ندارند، می خواهند تا جای ممکن همه کارها را خودشان انجام دهند. تکرار افرمیشن (جملات تاکیدی) می تواند در تغییر این ذهنیت کمک کند تا به پذیرش برسند و راحتتر کارها را برون سپاری کرده، به کارمندان و همکاران بسپارند یا از دوست و فامیل کمک بگیرند. مثلا تکرار روزانه این عبارت: "عیبی ندارد اگر کل کار را خودم انجام ندهم" .

3- ذخیره کردن انرژی خستگی مزمن و مه مغزی

راه حل: انعطاف پذیری، خلاقیت و تفکر خارج از چهارچوب این دوستان باید سیکل انرژی خود را در طی روز بشناسند و بجای سختتر کارکردن، هوشمندانه کار کنند. استفاده از تکنیک های مدیریت زمان با بیماری مزمن می تواند به صاحبان کسب و کار کمک کند تا خروجی را بیشتر کنند. نکته مهم اینست که باید به خودشان یادآوری کنند که ددلاین گذاشتن برای پروژه هایشان خطرناک است. خود را محدود به زمان خاصی برای رسیدن به هدف خاصی نکنند. در اینصورت می توانند با خود بگویند "اگر امروز نمی توانم فردا انجام می دهم" این خودگویی، به مرور از فشار کار کم می کند و حس کنترل و تعهد را برای مدیر کسب و کار افزایش می دهد.

 

4- محدودیت ادراک شده 

راه حل: پرورش تاب آوری. خودیاری. کمک گرفتن از روانشناس. مشورت با کوچ و مشاور

 

5- استرس و بی نظمی هیجانی 

راه حل: تمرینات ذهن آگاهی و سلامت هیجانی. ورزش مرتب در حد توانایی و انرژی فرد، تمرینات تنفسی آگاهانه، فعالیت های سرگرم کننده و شوق آور، افزایش خودآگاهی و کاهش ایده آل گرایی. یافتن فضای حمایتی برای نیازها و تنش ها تا براحتی بتوانند احساس و افکار خود را با اعضای خانواده و همکاران به اشتراک بگذارند و از هیجان منفی کم کنند.

 

مقاله کامل در وبسایت شادا کوشا با عنوان مدیریت کسب و کار کوچک با وجود ام اس 

تعیین وقت کوچینگ بیماری مزمن 09201239987 بله و تلگرام

  • کارآفرینی با بیماری